D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Disse blivertilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave deperfektehavregrynskager
D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. -. F. /. ". ½. '. é. M. I
JesperVollmerer jo tidligere køkkenchef hos dronningen – så jeg tænkt, at hvis kagerne var gode nok til dronningen, ja så var de nok også gode nok til min familie
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for deer ofte fremstilletmere nænsomt, erudenblegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke erfjernet – det står på pakken
et stykke staniol over kagen til sidst, hvis denbegynder at blive for mørk. Hæld nu dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel med en tykkelse på ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.