Detteindlæg blev oprindeligt skrevet her Desidste par dagei køkkenet & hjemmelavet sushi. Jeg har været i køkkenet densidste uge, og der har været stille på bloggen igen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. h. a. r. v. æ. n. s. d. l. g. å. N. b. u. ,. m. o. y. f. k. J. p. j. ø. M. V. -. 2. 1. 0
Dethavde jeg alligevelaldrigforestilletmig. Mig som blogger. Men nu skete det, og fremover vil jeg visebilleder og lægge opskrifterind - og håber så, at det kan være tilinspiration og glæde for andre
Det fejres nok mest iSverige, men ligesomsidste år vil jeg også være med. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbendesaftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl ihånden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.