I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. (Lillefinger lun). Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelæggesgærcellerne
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs. Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden
Chokoladeboller og varm kakao – Efterår, kom bare an. kardemomme. Ingredienser til ca. Deterefterårsferie og mange af vores små ungerer hjemme fra skole og institution
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.