The post SUND SALAT MED DEFEM GRUNDSMAGE – GIVER RO I KROPPEN appeared first on Sund for Sjov. Af samme årsag er jeg de sidste år blevet meget mere opmærksom på at lege med fem grundsmage
Opvarm en pande til vanvittig varm, hæld lidt rapsolie på og læg så løgene på med skærefladen nedad. Det første du skal kaste dig over er at få bagt landbrødet – gør detallerede to dage inden, at du skal servere retten
lige marven en lille forskrækkelse med en creme brûlee-brænder, så overfladen bliver “stegt”. Og jeg er virkelig godt tilfreds med resultatet – ofte har jeg i mine retter små ting, som jeg gerne vil justere til næste gang, jeg laver dem
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
I så fald vil jeg gerne derop, når jeg forladerdette sted – be’ om). Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Jo, jeg serverer den for jer lige her – opskriften altså. Søndag morgen med varm kaffe i koppen, avisen i hånden og friskbagte boller på morgenbordet… Sådan et setup er der altså ikke noget, der slår
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.