i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. k. o. m. l. g. t. n. y. p. æ. d. a. s. f. -. ). L. v. å. b. u. h. M. ø. O. S. j. ". D. ,. B. (. c. 1. 0. 5. 2. 6. /
Vi har så længe, jeg kan huske altid brugt denneopskrift på brunkager, og selvom det måske er ret bindende og vovet at kaldedem for ‘debedste’, så er detvirkeligdebedste brunkager, jeg har smagt
Det her er virkeligdebedste kammerjunker, jeg nogensinde har smagt, og så er de oven i købet hjemmelavet, og som et ekstra plus tager detingentid at lave
Det er evindelig mange år siden jeg har fået falafler, eller overhovedet haft lysten tildem. Men pludselig kom lysten tilbage, og så måtte jeg ikrigigen
Alfa omega er, at det bare er deallerbedsteluftige grovboller med bløde kerne og masser af smag. Jeg har haft opskriften på disse boller siden jeg var barn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.