Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Spæd med lidt af bouillonen og lad kyllingestykkerne småstege ca
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Dansk sommer på glas – jordbærsmoothie med mandel og vanilje. Den her lækre jordbærsmoothie med mandel og vanilje smager efter min mening af “dansk sommer”
En søndag i juli havde både Tommi og jeg tunge hoveder og orkede ikke så meget. Buddy derimod havde en masse energi og vores kroppe trængte til at røre sig efter 10 timers søvn
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. chili350 g majskerner eller 1 ds. Majs1 ds. hakkede tomater200 g majschips tacos150 g reven ost¼ l creme fraicheOlien opvarmes og løgene svitses klare. Majs røres i og koger med de sidste 5 minutter
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
Danske æbler er i sæson, og det kan der komme meget god mad ud af. Pragteksemplet er disse æbleboller, som rigtig kan få smagen af det danske efterår frem
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Marie Samngård's svenske opskrift på hæklede påskeæg var at finde på Minna's skønne blog Blomsterverkstad i marts 2012 og siden jeg lavede dem i januar 2013 har jeg fået rigtig mange henvendelser på dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.