Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Spæd med lidt af bouillonen og lad kyllingestykkerne småstege ca
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Dansk sommer på glas – jordbærsmoothie med mandel og vanilje. Den her lækre jordbærsmoothie med mandel og vanilje smager efter min mening af “dansk sommer”
En søndag i juli havde både Tommi og jeg tunge hoveder og orkede ikke så meget. Buddy derimod havde en masse energi og vores kroppe trængte til at røre sig efter 10 timers søvn
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
Danske æbler er i sæson, og det kan der komme meget god mad ud af. Pragteksemplet er disse æbleboller, som rigtig kan få smagen af det danske efterår frem
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Marie Samngård's svenske opskrift på hæklede påskeæg var at finde på Minna's skønne blog Blomsterverkstad i marts 2012 og siden jeg lavede dem i januar 2013 har jeg fået rigtig mange henvendelser på dem
Vi fik os sat og begyndte at studere menu kortet som afspejler det gode danske køkken. Først kom silden på bordet med karrysalat og løgringe og man kan smage at det er gode råvarer, desværre så var rugbrødet der blev serveret til lidt kedeligt og smørret blev serveret i små lurpak pakker
Peanutbutter-chili sauce, kokosmælk, lærke danske grøntsager og noget kalkun. Jeg har længe ønsket mig en targine, også her til jul, fik jeg endelig en i gave
Desværre kan den herlige is ikke spores i de danske markeder længere, og derfor besluttede jeg mig for at lave min egen skønne dessert - med smag ad solero
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.