Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. 4 personer 2 spsk. chili350 g majskerner eller 1 ds. Majs1 ds. hakkede tomater200 g majschips tacos150 g reven ost¼ l creme fraicheOlien opvarmes og løgene svitses klare. Majs røres i og koger med de sidste 5 minutter. 4 personer
majs. Drys lidt majs i hver form. majs. 4 hele æg. Bages i en forvarmet ovn (varmluft) ved 160º i 25 minutter (ved svag varme får muffins’ene en lækker, svampet konsistens) 4 hele æg
De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Vegetariske risdeller med majs (til 4 personer). 300 g majs, fx drænet fra dåse. Klat deller af “ris-fars” på panden, giv dem et godt tryk og steg dem ved middelvarme i cirka 4-5 minutter på hver side
Drys kødet med tacokrydderi, salt og peber og vend det sammen med majs, peberfrugt og ost. 1100 g majskerner. 1400 g blandede grøntsager, fx agurk og cherrytomatFremgangsmåde. Skær dejen i 4 kvadrater og del fyldet i 4 portioner
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.