- og endnu en HARIBO opskriftOg endnu en opskrift med HARIBO's lækre lakrids. Denne gang blandet med en god omgang chokolade og lidt crunch, og selvfølgelig lakrids, som i denne opskrift blev de lækre, bløde og søde Rotella lakridsser der stod for skud
Jeg har længe gået og luret på disse lækre chokoladebarer, så nu skulle det altså være. 30 (og ikke kunne falde i søvn igen), så gik jeg i køkkenet og lavede en portion sunde Bounty chokoladebarer til lørsdagslikken
Opskriften er fra Go'Morgen Danmark, hvor Bager-Ole lavede hveder. Ristet hvede - namme nam. Jeg var helt vildt i bagehumør i går og havde lige et par timer i overskud, så hvad var mere oplagt end en omgang hveder
Herlig weekend med besøg fra Danmark af Mor & Anne. Lækker thaimad @ Thaiboat, vaffel-hygge og tøsefilm, vegetarisk frokost buffé med udsigt @ Hermans, cykelture, pizza værksted med bagesten og hjemmelavet pizza salat, gårture omkring søen og en hel del sol
Hurtig - let - mæthvad mere kan man forlange af morgenmad- nåjo, sund - men det passer osse. I dag skal jeg have hytteost med avokado og abrikos-mirabellemarmeladen fra forleden
I uge 42-46 er det muligt at stemme tarteletten ind, som Danmarks nye nationalret via internetsiden Nationalret. Vinderen som Danmarks nye nationalret bliver præsenteret i Søndagsavisen i uge 47
Nu sætter Hotel- og Restaurantskolen jagten ind på at finde Danmarks allerbedste smørrebrød. Smørrebrød er nemlig noget så danskt og noget så lækkert, og det vil vi gerne hylde og hædre ved at kåre Danmarks bedste smørrebrød anno 2013
Jeg elsker cheesecake, så før i tiden var jeg helt i mit es, når jeg ude for danmarks grænser kom forbi en Starbucks, hvor jeg kunne synke ned i en stor blød lænestol med en kop friskbrygget cappuccino og et stykke af deres lækre cheesecake
I påsken var jeg nemlig til “spille-aften” med nogle sjove piger – og her må jeg sige at “gæt og grimasser” vandt mit hjerte – og jeg havde kagetjansen, den bedste man kan få ikke
- med masser af det "sorte guld"Og med det sorte guld, mener jeg selvfølgelig de smukke og henrivende små sorte vaniljekorn, som jeg jo fik en dejlig stor ladning af, da jeg bestilte en portion sammen med Sabina og Line for noget tid siden
Mørbradgryde er faktisk en af Danmarks allermest populære gryderetter. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.