o) Nu synes jeg jo ikke selv at vi er kræsne, men man har jo fået visse standarder når nu man er vant til 200 kvm. Og wupti efter sådan cirka 10 minutters arbejde har du en lækker lagkage lige til at sætte tænderne i
Opskriften er fra Go'Morgen Danmark, hvor Bager-Ole lavede hveder. Alle ingredienserne blandes, og dejen æltes blank og smidig i cirka 6-10 minutter. ) Dejen hæver herefter et lunt sted i 15-20 minutter. Bollerne efterhæver 45-60 minutter et lunt sted under et fugtigt klæde. Bollerne bages 15-20 minutter ved 200 grader. (Mine skulle ikke have mere end 15 minutter på varmluft. Skiverne ristes i cirka 5 minutter ved 225-230 grader
Herlig weekend med besøg fra Danmark af Mor & Anne. Lækker thaimad @ Thaiboat, vaffel-hygge og tøsefilm, vegetarisk frokost buffé med udsigt @ Hermans, cykelture, pizza værksted med bagesten og hjemmelavet pizza salat, gårture omkring søen og en hel del sol
Nu sætter Hotel- og Restaurantskolen jagten ind på at finde Danmarks allerbedste smørrebrød. Derfor søger vi nu deltagerne til konkurrencen om at kunne lave det ypperste smørrebrød - skal du være med
Men du kan få din skorpe endnu bedre end bagerens vha. Jeg nuldrer gæret ud i melet og varmer vandet op i en gryde så det er som vand fra den varme hane
Tilsæt paprika, og rør godt, og lad det hele svitse ½-1 minutstid. 15 minutter. 30 minutter. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Bedstefars skæg er ikke en ret vi spiser ofte, men nogle gange, når man får de der vilde sukker cravings – ja så er bedstefars skæg nu alligevel den bedst kur
De har en del veganske varer, som er betydeligt billigere end i Danmark, inklusiv agar agar, så jeg bestiller jævnligt derfra, og så er det jo rart at få sine varer leveret til døren
Ekstra bonus. Mandlerne kommes på en bageplade med bagepapir og skal nu bages i ovnen ved 175 grader i ca. hver 5 minut, så de ikke brænder på (det kan nemt ske, og de vil få en kedelig brændt smag)
Det er højsæson for stenbiderrogn lige nu. Stenbiderrogn er Danmarks kaviar, det er supersundt og smager fantastisk af hav – på den ikke tang-agtige måde
– Den er simpelthen fløjet afsted, endnu en kliche, men det er den virkelig. Bare fra jul hvor den var alenlang også til nu hvor den næsten ingenting fyldte
hvidløg, løg, bacon, krydderier eller ost eller en blanding af, hvad man nu kan lide. 500 g kartofler – gerne melede og gerne store, især hvis du skal rive dem manuelt. Jeg elsker at lave røsti med millionbøf, men sig det nu ikke til nogen 500 g kartofler – gerne melede og gerne store, især hvis du skal rive dem manuelt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.