Træstammer, åh træstammer. Det er og bliver en alltime favorit for mig. Desuden er den bare perfekt at lave, hvis du tilfældigvis har en masse kagerester tilovers
–. H. e. j. I. w. k. n. d. r. o. g. m. i. u. t. s. ø. p. J. h. a. v. l. f. å. æ. ,. y. D. b. G. O. c. 2. 5. . 6. 0. (. ). 3. K. S. -. M. 9. 1. R. F. P. /. A. a g
I går kom jeg hjem med en hel kasse cherrytomater – et tilbud, der var for godt til at gå forbi. Lige så skarpt lugtende og tårefremkaldende løg kan være, når man piller og river dem, ligeså søde og aromatiske bliver de, når de bliver bagt
bagte løg med linsefyld. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Crumble yeast in a large bowl, add the lukewarm milk-butter mixture. We also eat fastelavnsboller (Shrovetide buns) which are sweet buns filled with either, custard, whipped cream or remonce (a Danish heavenly filling made of butter, marzipan and sugar) and topped with icing
Jeg elsker citron, alt med citron. Jeg har tidligere lavet protein citronmuffins, de var gode, men en anelse tørre, så de skal lige finpudses lidt, inden I får opskriften
I sidste uge lavede jeg de her fantastiske træstammer- prøv dem, man bliver så glad. Skær træstammerne i passende længder og dyp enderne i smeltet chokolade - uhhmm, de var virkelig gode
1 Balltip ca. 1000 gr. (Amerikansk udskæring af Klump, utrolig mør og velsmagende) - salt & peber. 8 Store Bagekartofler skåret i 8 både - Lidt olie - Timian - Røget paprika - salt & Peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.