Stegt i brunet smør et par min på hvert side. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
-samtale med lederen i huset og det bliver egentlig rart at evaluere min start i huset, også fra hendes side af, og måske blive mere afklaret omkring hvad jeg gerne vil fremtidigt – blive eller rejse J Jeg skal bagefter på besøg i en naboinstitution hvor jeg skal have en enkelt arbejdsdag som “nødpasning” med en medhjælper – lidt spændende at opleve at blive tildelt alt det ansvar når jeg nu ikke havde det som studerende
Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle jer, der stemte på mig og mine tacos i Nepressos kaffeudfordring, ogtil alle jer der har taget jer tid til at skrive ideer til dette indlæg – jeg har svaret hver og en og har skrevet det hele ned
S. å. e. r. d. m. t. i. l. b. h. ø. p. o. g. a. T. s. n. k. f. J. j. M. u. D. ,. v. y. -. æ. c. z. I. H. P. 5. ½. 1. (. ). G. Æ. &. *. K. V. W. 3. 0. x. C. F. "
Server torsken overhældt med lagen og med kogte ris eller ovnbagte kartofler til. Kom resten af æblemosten og honningen i en gryde, ogkog ind til en sirupslignende konsistens
Min udgave af suppen er dognoget mere fyldig og tyk end den jeg fik serveret på restauranten. Det er virkelig en lækker suppe ogjordskokkerne giver den bare en fantastisk smag
Efter at have ristet champignonger på panden, kogte jeg panden af med vandet, for at få al smag med. Mens fisken simrer- tilberedes nudlerne, efter anvisningen på pakken
Del på facebook. Kom lidt grøn pesto henover fisk og grønsager og servér med lunt brød. Fold torskefileterneog læg dem i et smurt ovnfast fad sammen med cherrytomater, squash i halve skiver samt snittede forårsløg
Eller lad løgene blive i – det gør jeg fra tid til anden, hvilket giver en mere “rustik” sauce, som ikke helt er efter bogen, men som stadig har masser at byde på
Svits det finthakkede løg og champignonerne til væden er dampet væk. Del på facebook. Bland creme fraiche med persille, hakkede mandler, champignon og løg og smag til med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.