Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Brødende serveres nye og frisklavet og selvfølgelig gerne med alverdens forskellige slags dips. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør
Bland med mel og mælk. Brødet er meget smagsfuldt og er et must til indiske gryderetter. Naanbrød er en af de mest velkendte former for brød af indisk oprindelse
Det gode ved at bage sit naanbrød selv er naturligvis tilfredsstillelsen i at gøre det selv og friskheden af brødet, men det er også, at du kan variere krydderierne oven på, så brødet får en smag, der harmonerer med den ret, du vil servere det til
at få den helt smidig og glat. med en kagerulle. til de er flotte og gyldne. 11 dl syrnet mælkeprodukt (yoghurt natural, creme fraiche, etc. 1Olivenolie til at pensle brødene med. 1Nigellafrø eller hvad du lige føler forRør gæren ud i vandet, tilsæt yoghurt, æg, smeltet smør, salt og sukker og rør det sammen. 1Tilsæt melet og ælt dejen, til den er smidig og glat. 3-4 min ved lav hastighed og 5-6 min. 1Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt størrelse (tager ca. 1Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 5-6 lige store dele. 1Pensl brødene med olivenolie ogog drys dem med frø/krydderurter
Raitamed æbler og agurkGrønkålssalat med dadler og ingefærGlutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Kvædemarmelade Olivenolie eller kokosolie til at stege i
Serveres med mango / melonsalat ognaanbrød eller evt. Jeg er helt pjattet meddahl - selvom det mildest talt ikke ser særligt indbydende ud, men denne linseret med grødet konsistens smager simpelthen SÅ godt og som bonus er den super sund og nem at lave
Til en lidt stærk dal er det super forfriskende med en velafbalanceret og let krydret raita. Bland alle ingredienserne i en skål og smag til med salt og peber
Rør og smag yoghurten til med pistacier, hvidløg, salt, peber og mynte. Vend alle de findelte grønsager i og servér raitaen i en skål, som tilbehør eller dip
Du kan spise naanbrødmed lidt dip eller hummus, men jeg er personligt vild med at bage dem lidt “tykke” i det, så jeg kan flække dem og fylde dem med alverdens sunde og lækre sager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.