Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Skulle du – mod forventning – have laks til overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
-)Antal personer. Så løb ned til din fiskehandler og køb den bedste varmrøget laks der er. Anret ravigottecremen på tallerker og læg den varmrøget laks på toppen
Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. 4 lakse fileter uten skinn. 4 lakse fileter uten skinn. Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
-). Spinatten smages til med salt og peber, og serveres til frisk pasta sammen med laksen. 2 laksebøffer. Ovnen tændes på 200 grader, hvorefter laksen renses og krydderes godt med salt og hvidløgspeber. Når ovnen er helt opvarmet sættes laksen derind, og den skal have mellem 10-12 minutter afhængigt af smag og ikke mindst størrelsen på laksebøfferne. 2 laksebøffer
Frisk pasta med laks i tomat fløde sovs, nem og lækker ret til hverdagen. Laks i tomat og fløde. Fjern skindet fra laksen og steg den kort af på en pande med lidt olie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksen forsigtig i sovsen sammen med grovhakket spinat
Sesamfrø kommer fra sesamplanter dyrket i Kina, India, Sentral- og Sør-Amerika. Fjern skinnet på fisken, skjær den i porsjonstykker og legg laksen i en ildfast form penslet med smør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.