Men vejret er jo mildest talt ikke blevet mere forårsagtigt i mellemtiden, så det er absolut stadig suppevejr (og i øvrigt kan man jo spise suppe hele året rundt
faktisk laver vi oftest pizza, men dagen har været lidt hektisk, så det skulle gå endnu hurtigere. Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid
Jeg begræder, at jeg ikke i farten fandt et bedre kamera frem, der virkelig kunne illustrere farvespektret på tallerkenen, for fantastisk så det ud med den lilla rødkål, broccolien og limeskiverne
Denne gang havde jeg selv efterspurgt middagen, så jeg vidste hvad der ventede, og jeg vidste også at jeg lige kunne lure hende nogle fif af, så mine læsere her på bloggen, nu kan få glæde af denne enkle men helt igennem fantastiske ret
Suppen blev i dag suppleret med. Oksebrystet blev brunet sammen med persillerod, pastinak, selleri, gulerod, fennikel, løg og hvidløg og så tilsat ca 4 l vand og så småsimret hele dagen til en lækker suppe. 2 fintsnittede løg2 fed hvidløg1 lille dåse koncentreret tomatpure2 dåser flåede tomater½ tsk letknust kommen (i en morter)1-2 tsk paprika både stærk og mild½-1 kg kartofler i mindre stykkersmages til med salt og friskkværnet peberLøg og hvidløg svitses, flåede tomater og tomatpure tilsættes. Nu har jeg fundet nogle gryder Greenpan, der kan tåle meget højere grader og har fået investeret i en 2 l gryde og en mindre pande på 24 cm, i serien Vienne. 1 lille dåse koncentreret tomatpure
grøntsags bouillon pulver af god kvalitet. 1 porrer skåret i ringe. 1 porrer skåret i ringe. 1½ liter kogende vand og 1 spsk grøntsags bouillon pulver af god kvalitet
Suppen her er ikke en decideret vintersuppe. Den kan spises hele året. Så spis den når det er sæson for porrer – og det er det næsten hele året undtagen maj, juni og juli
En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer. grøntsagsfond. Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.