Fredag er sjældent den dag på ugen, hvor jeg prøver nye ting af. faktisk laver vi oftest pizza, men dagen har været lidt hektisk, så det skulle gå endnu hurtigere
Jeg bevæger mig ikke ud i, hvilken del af det asiatiske køkken jeg primært har bevæget mig inden for, for det er egentlig ikke så væsentligt, men det var i hvert fald fra den del af verden, inspirationen kom
I går fik jeg kogt noget økologisk oksebryst af Mariannes kød. Suppen blev i dag suppleret med. I dag blev det er Ciabattaflute fra Emmerys og lidt kogte basmatiris til
Start med et lag pasta, herefter porrer, skinke og fortsæt sådan indtil der ikke er mere at tage af. Ligeledes er beta-carotener også antioxidanter, og beta-carotener er også at finde i porrerne
- En salat blandet med fintskåret kål, rødbeder, revet løg, strimler af æble og hakket grønt. Når dette er drukket skal du vente er kvarter inden du spiser din morgenmad og det kan også sagtens tages før aftensmad
Kom de opblødte husblas, sukkeret og citronsaften op i en skål. Skal geleen være helt gennemsigtigt kan du si saften igennem ostelærred eller et vådt viskestykke
Blanchér og afkøl derefter et par håndfulde bønner i 3 cm stykker (og evt. . Som tilbehør til en skøn lasagne fik vi i dag denne simple salat, som taler til smagsløgene, men i den grad også til øjnene pga
Da det jo er den første dag synes humøret ikke at have været påvirket, dog lige indtil kort tid inden aftenssuppen, hvor jeg pludselig kunne mærke en vis snert af irritation og vrissen
420 kcalTil aftensmad lavede jeg tundeller og serverede det med rodfrugtsalaten, feta og lidt sur/sød sovs. 315 kcalTil sidst på aftenen måtte jeg lave en lille tallerken med 30 g stevia chokolade og en appelsin
Detox har jeg fundet ud af er vildt hårdt, og det er derfor ikke optimalt at gå på sådan en udrensningskur i stressede perioder – men nu har jeg sommerferie
Kom æblemosten og geleringsmiddel op i en gryde og tilsæt sukkeret langsomt under kog. Jeg var ikke helt sikker på om det ville lykkes nemlig at lave æblegeleaf æblemost
I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 2. 6. -. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.