H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Chokoladekage med kaffeglasur 10-12 personer - en springform på 24 cm. Hæld dejen i en smurt springform, og bag den midt i en forvarmet ovn ved 170° i 40-45 minutter (tjek med en kødnål, om der hænger dej på, det kan godt være at den skal bage lidt længere end angivet)
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Det havde jeg selvfølgelig fuld forståelse for, så vi udsatte lige suppen lidt, for jeg vidste allerede der, at jeg ikke kunne klare en uge med kålsuppe alene
Jeg er aldrig fanatisk med min mad, så er jeg sulten, så spiser jeg også. Til frokost tog jeg mig en makrelmad med en let mayo og en færdiglavet rodfrugtsalat fra Føtex
Jeg udskød for et par uger siden mit detox forløb i samarbejde med min søde kostvejler Gitte v. Jeg har lært af mine fejl ved første detox forløb, og har derfor denne gang fyldt godt op med en masse forskelligt frugt og grønt i køleskabet, således at forløbet ikke går på afveje og bliver kedeligt
Fondant kage med sukkerblomster buket af roser, ranunculus, brombær. bunde under den hvide chokolademoussen er smurt med brombær marmelade og så frisk hindbær, jordbær og blåbær oven på mousse
Tag en skål og bland æg og sukker sammen indtil blandingen er tyk og blegmed bobler. Med lidt hjælp fra min lærer og youtube så var jeg klar til aftens udfordring som faldt sammen med at min gode veninde Marie kom til aftensmad
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har den bedste opskrift på kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
Den her årstid er normalt lig med suppe i hvert fald en gang om ugen hjemme hos os. Nu er det lige omvendt med årstiderne, hvor vi befinder os nu, så vi går mod varme og sommer
I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 2. 6. -. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
Fondant kage med petunia surfinia. kog hindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
I dagens anledning har jeg valgt at bage klassiske kanelsnegle med et efterårstouch af æblefyld. Det er vist mest svenskerne, der fejrer deres berømte “Kanelbullar”, og det med god grund
Denne fondant er også meget velegnet til at håndmodellere. Hermed får I en rigtig grundig gennemgang af, hvordan man laver hjemmelavet fondant til overtræk af kager og til modellering
Ofte synes jeg faktisk, at det er det med frokosten, der er det sværeste. Især hvis man skal hurtigt ud af døren og ikke vil have den samme kedelige rugbrødsmad med som altid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.