De fineste snurrer med marcipan, remonce, mørk chokoladeog hakkede mandler på toppen. Men denne gang havde jeg en masse lækker marcipan (modtaget i goodiebag fra Odense Marcipan) og har længe gået med ideen om at lave en ny version
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipanogchokolade
Hak chokolade i størrelse efter behag og rør i. )Jeg har sjusset mig lidt frem, og det lykkedes egentligt ganske godt ved at tage udgangspunkt i en simpel Arla opskrift
Men når man kan bruge hasselnøddesmør i dadlerog få smag af nougat, så burde man i min verden kunne få smag af marcipan ved at bruge hvid mandelsmør i dadlerne
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. n. d. l. æ. h. b. a. c. ,. å. f. J. u. p. D. y. H. ½. C. ø. I. ). B. (. 1. 0. -. 7. 6. %. A. O. M. 3. 8. 4. E. R. P. L. V. N. 2. /. 5. +. F. T. w. z. K. ) g
Mit udgangspunkt var æbler, lidt blåbær fra fryseren ogmarcipan. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Du kan selvfølgelig udskifte chokoladenogmarcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
Marcipan konfekt med hvid chokoladeog brændte mandler], All Right Reserved. Marcipan. Tag et træspyd og stik ned i kuglen og dyp den i chokoladen, sørg for at den er helt dækket af chokolade
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Citronkage med hvid chokoladeogmarcipan. Hos Odense marcipan fandt jeg. Hak chokoladen groft og riv. Selvfølgelig skulle der også kage på bordet, da jeg sidste
Riv marcipanen, hak chokoladenog klip dadlerne i små. chokolade, marcipanog portvin. kageopskriften til at få ryddet op i dine rester af nødder, chokolade
Det var rigtig hyggeligt, at have Oskar med i køkkenet - dog mente han, at al den lækre marcipanogchokolade bare skulle spises med det samme, så det var ikke helt populært at komme kagen i ovnen
Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadler med mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokoladeog dryssede med grofthakkede, ristede mandler
Og det bliver med disse VIRKELIG GODE snegle fyldt med karamelliserede kirsebær, remonce med marcipanog chunky stykker af hvid chokolade – savler du også lidt af tanken om det
brugt de seneste måneder på at udvikle og afprøve opskriften på den helt perfekte chokoladescone. Næsten tre måneder er gået siden sidste indlæg her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.