Personligt er dadelkuglerne rullet i rålakridspulver et HIT hos mig. Dadelkugler. Jeg elsker JUL og normalt vil jeg bage en masse, synes dog julen er lidt hårdere end normalt når man render rundt med en højgravid mave
Håber i alle havde en fantastisk aften i går med dem i har kær. Når dadler og chokolade er blandet godt, former du kugler af massen og triller dem i lakridspulver
- en skøn og sund snackFor efter først at være blevet lækkersulten og derefter blevet en inspireret af Ditte, som har bloggen TheFoodClub, ja så måtte jeg altså også få bugt med min rest af dadler, som har fyldt lidt i mit køleskab den sidste tid
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Men den salte er helt fantastisk, så den skal helt sikkert laves igen og jeg skal da også forsøge mig igen med den søde ved anden lejlighed
Snart banker januar på døren med al dens gråvejr, udsalg og uendelige snak om slankekure. I blogland findes et utal af opskrifter på dadelkugler, men her får du min version af de perfekte dadelkugler
Så jeg lavede marengs medlakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.