1/2 dl kokosmel. 1/2 dl kokosmel. "Blend, køl, tril og spis. ". Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for
2. 2. K. a. n. i. h. u. s. k. e. b. r. o. c. l. t. H. p. ø. v. d. m. S. å. g. -. U. æ. f. j. O. J. ,. F. D. B. 1. E. 6. /. (. ). y. M. P. I. V. G. w. 0. ". 7. ½
Jeg har tidligere givet dig en opskrift på et grydebrød, som ikke skal hæve mere end 2-3 timer. Denne gang anvender jeg den "originale" version, som skal stå til hævning i 12 timer. 2 tsk salt. 12 timer). Fremgangsmåde - dag 2. Lad den hæve i 2 timer. Lige inden brødet er hævet færdigt, tænder du din ovn på 250 grader. Sænk temperaturen til 225 grader og sæt gryden med låg i ovnen. Efter de 30 minutter tages låget af, og brødet bages yderligere i 20 minutter. 2 tsk salt
Banankage vol 2. 2 spsk kakaopulver. 2. 2 spsk kakaopulver. Jeg havde en masse modne bananer liggende, så de skulle selvfølgelig bruges i en lækker banankage
Disse små, lækre daddelkugler er også kalorietætte, men til gengæld får du en masse sunde ting. Daddelkuglerne skal opbevares i køleskabet, og kan holde sig friske i ca
2. 2. I. d. e. n. j. u. l. t. i. r. f. y. m. s. ø. a. g. ,. k. J. h. o. v. b. M. p. T. å. x. æ. -. N. 6. 1. 0. D. c. ½. 3. 4. (. ). H. K. E. V. L. R. F. G. /. P. S. Å
Jeg er simpelthen så vild med daddelkugler eller daddeltrøfler, som jeg også kalder dem. Jeg vil dog sige, at denne version med revet appelsinskal, en smule peanutbutter og overtræk af mørk chokolade på toppen virkelig er blevet en favorit, og det gode ved daddelkugler er, at du kan putte lige den smagsgiver i, som du bedst kan lide
Hvis du har lyst til en hurtig snack, så er daddelkuglerne her det oplagte valg. De er ikke proppet med sukker (der er i hvert fald ikke tilføjet noget) og kokosolien er slet ikke så farlig som den måske lyder
2 modne bananer. 2 æg. 1/2 dl kokosmel. 2 spsk fuldkornshvedemel (ja okay, det er en moderne stenaldermand). 1/2 dl hakket mandler eller chokolade med en kakaoprocent på over 70%. Tænd din ovn på 200 grader. Bag dem i 15-20 minutter og tjek om om de er klar ved at prikke i dem med en kødnål, skarp kniv, strikkepind eller lignende. 2 modne bananer. 2 æg. 1/2 dl kokosmel. 2 spsk fuldkornshvedemel (ja okay, det er en moderne stenaldermand). 1/2 dl hakket mandler eller chokolade med en kakaoprocent på over 70%
Poserne måler 26 x 26 cm og prisen pr stk er 80 kr. Så er der igen lidt nyt på shoppen. Fine opbevaringsposer til fx legetøj (biler, perler, LEGO, små dukker, legemad), badelegetøj, Shampoo og lign, køkkengrej, krydderier, grydelapper og bordskånere, tuscher/farver/andet kreativt, tøjklemmer – ja, mulighederne er mange
2 - low carb. 2 spsk Skallin. Fyld ca 2 cm dej i formene og drys lidt sesamfrø over. Bag ved 200 grader i ca 15 minutter 80g mandelmel - malet til mel. 2 spsk Skallin
70 g valnødder80 g cashewnødder100g mandler100g græskarkerner50 g hampefrø, afskallede50 g sesamfrø2bananer2 æg½ dl rismælk50 g tranebær, sødet med æblekoncentrat4-5 abrikoser i små tern2 tsk. 2 bananer. 2 æg. 2 tsk kanel
De her daddelkugler er fantastisk lækre, og så består de af rene naturlige og næringsrige ingredienser, nemlig mandler, dadler, og vanilje fra vaniljestang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.