Jeg elsker, når køleskabet er fyldt, hvilket vores er "op til randen" i de her dage, da der blev handlet en masse ind og planlagt måltider i lørdags, så det er en fryd af åbne det lille spisekammer
Lige for tiden er jeg ret besat af den her chokolade-agtige grød. Der er ikke tilsat sukker, men den smager så syndigt godt, at jeg de første par gange jeg spiste den lige skulle minde mig selv om, at det altså ER sundt nok
Jeg kan slet ikke forstå det – Vores lille elskede Theodor er kommet ud til os og ligger hver dag i vores arme … Jeg har ikke ord for min kærlighed til ham
Der er hakkebøf, kartoffelmos og dejlig brun sovs, men ingen bløde løg. Dem har jeg skiftet ud med balsamincosyltet rødløg for at få lidt syre og friskhed ind i en ellers tung ret
Et stykke and havde selvfølgelig også fuldendt julemiddagen. Juletallerknerne er endda fundet frem, og ligeledes stearinlysene og en enkel juledug - Bare for stemningens skyld
Vi får da noget at spise hver dag. Nogle dage er det kærestens praktiske mande-mad, andre dage hurtige løsninger, endnu andre rester og de få hvor der er overskud, tages opskrifter frem, studeres, gennemtænkes, twistes lidt og så frembringes de
Min mor havde bagt en hulens masse kransekager, og da jeg så hvordan kæresten guffede dem i sig, bestemte jeg mig for hvad min marcipan hjemme i skabet skulle bruges til
Den er utrolig let at lave, da ovnen klarer det meste af arbejdet. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, daeftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.