Jeg kan simpelthen ikke komme mig over hvor lækre dadelkugler er. Det er som om, at jeg hver gang bliver overrasket over, hvor nemme de er at lave, og hvor godt de faktisk smager
På NÅE fik vi ofte bønnesalat - og jeg var vild med den. Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønne bønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
Opskriften er inspireret af den lækre madblog GKS. Jeg har fået mig en ny favorit. Det er denne chunky banan granola, og jeg har allerede lavet den 3 gange på 2 uger og glæder mig hver morgen til at få morgenmad, når jeg ved, at den står i skabet og venter på mig
N. u. h. a. r. j. e. g. i. t. p. å. l. v. m. n. M. s. J. k. b. f. d. y. ,. -. o. F. D. æ. ø. A. Ø. K. (. 2. ). I. 4. 5. 0. 1. 8. T. C. B. +. S. H. 3. R. L
P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
Her er min favorit and nummer et. Det tager lidt tid at lave farseret and, men i den sidste ende, får alle et lækkert stykke and, som er utroligt saftigt og altid imponerer ved spisebordet
Mens jeg har gået hjemme efter keglesnit har jeg fået en ny favorit frokost. Det er ikke en jeg kan lave på mit arbejde, så nu hvor jeg er tilbage på pinden må det nøjes med at være weekendmad
En beauty favorites er det jo ikke, men jeg må simpelthen også dele mine nye sko med jer, da jeg er helt vildt glade for dem (og undskyld den rimelig dårlige kvalitet
Den stammer fra denne her blog, men derfor får I dog alligevel opskriften her også. Min absolutte ynglingskage må uden tvivl være denne her brownie med stykker af yankiebar indeni
Så er bloggen back in business. Vi kender alle tzatzikien med agurk og hvidløg, men prøv lige at udskifte den grønne agurk med den smukke orange gulerod
Nøddebrød, stenalderbrød, paleobrød og hvad det nu ellers hedder. Jeg følger sjældent en opskrift, men kommer bare hvad jeg nu har af nødder og frø ned i en skål sammen med æg og olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.