Hindbær er for migindbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Ingrediensertil ca. Frosting. flormelis. lidt mælk. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt smør og creme fraiche og pisktil det er blandet sammen
Endelig – velfortjent weekend , og en fredagskage skal der til. I dag blev fredagskagen tilappelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre
Der var en del som kommenterede, at mine fødselsdagscupcakes så fristende ud. Selve kagen fandt jeg opskrift på hos den altiddygtigeEmily, mens jeg måtte forsøge miglidt frem med frostingen, men resultatet blev faktisk ret vellykket, så vil gerne dele det med jer tilinspiration
Jeg har lige et par opskriftertilbage, som iselvfølgelig får i løbet af weekenden. Jeg har haft ganske få tilbageblik og rigtig mange nye lækre sager, der har fyldt kartoteket godt op, men jeg bliversimpelthen nødt til at have disse Frozen Cupcakes med
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Disse cupcakes smager meget af chokolade men uden at være tunge. Har set den kaldt marengs frosting, men da den ikke er bagt synes jeg det er mere passende at kalde den for guf
De af jer som følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set disse cupcakes. Det var dem jeg havde med på arbejde da det var minsidste dag ipraktik
Æg tilsættes et af gange og røres godt i. Mel, bagepulver, kanel, ingefær og kardemomme blandes. Melblanding hældes i smør/sukker massen skiftevis med mælken
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. h. y. g. e. l. c. u. p. a. k. s. t. n. d. V. o. f. ø. r
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.