Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle). Afpuds mørbraden (fjern synlige sener og fedt), og skær den i skiver
Bland forsigtigt med en gaffel og anret så paellaen på et varmt fad. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg
Både andesteg og ribbensteg ligger allerede på bloggen. Dansk jul. I Danmark har vi mange traditioner op til jul, og som dansker er du sandsynligvis bekendt med dem alle
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Dagen vi alle har ventet på…. Jeg har efterhånden mange forskellige pandekageopskrifter liggende på bloggen, og som I kunne se i indlægget fra den anden dag, er der lidt, for enhver smag
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Bruger du tørrede dildspidser, som jeg måtte forfalde til, fordi der ikke var mere frisk dild på lager, er det godt at lade sovsen stå og trække lidt, så dildspidserne bliver udblødte og slipper smagen fri
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
Danske æbler er i sæson, og det kan der komme meget god mad ud af. Pragteksemplet er disse æbleboller, som rigtig kan få smagen af det danske efterår frem
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Mange har haft problemer med at knække koden på den svenske opskrift og efter endnu en henvendelse i går, kontaktede jeg Minna og fik hendes tilladelse til at oversætte og udgive opskriften pådansk
Længe har denne dessert været på “to do listen” men flamberingen har holdt mig en smule tilbage. Det der med åben ild i køkkenet kunne jeg godt se det risikable i – og det kan være svært at bedømme på forhånd, hvor “vildt” det bliver
Har selv haft svært at ved finde opskrifter på nettet til den, så selvom jeg har skaffet mig bøger med opskrifter, synes jeg andre skal have muligheden til at finde noget på internettet
Vores bud på en flæskesteg med sprød svær. Alle weekender i december er booket til familiebesøg og dansk julehygge med dertilhørende klassisk dansk julemad, som flæskesteg med sprød svær, andsteg og risalamande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.