Følg opskriften bagpå rugbrødsblandingen og slut af med at tilsætte den grofthakkede chokolade. Form små brød på en bradepande og lad dem hæve en times tid
Hjemmelavet franskbrød med denlækreste sprøde skorpe og så endda på en sunderemåde. Der er da ikke noget mere hyggeligt end at sidde om bordet søndag morgen, med det helt store oglækre morgenbord
Men til min helt store overraskelse også ret sjovt – og virkelig god træning. Ogpå søndag rejser jeg videre til Playitas (), hvilket indebærer lige dele tætsiddende sportstøj og bikini, så nu strammer vi liiige lidt op påløssluppenheden
Massen smøres på et stykke bagepapir, som er smurt med kokosolie, og fordeles i et tyndt jævnt lag. Åhh, jeg er bare helt vild med disse "vingummier", de smager virkelig syndigt og næsten som rigtigt vingummi
Prøv også at lave en variant med frosne bananer og chokoladeproteinpulver – det er totalt lækkert. Jeg har leget lidt med proteinpulver og forskelligt frossen frugt og er nået frem til denne utroligt nemme opskrift på proteinfluff, som faktisk minder om guf
Jeg har længe gået og luret på disse lækre chokoladebarer, så nu skulle det altså være. Det er forholdsvist nemt at gå til og de er færdige på en halv time
Køles ned på en rist. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller
J. e. g. p. o. s. t. d. b. i. l. a. f. v. r. u. å. I. n. m. k. O. j. ø. D. h. y. æ. ,. B. S. E. 1. (. ). L. -. M. F. H. w. c. K. 0. 4. *. 6. 3. 2. T. ü
S. m. a. g. e. r. s. o. k. l. -. n. u. d. K. b. i. v. c. h. y. ,. t. j. p. B. æ. å. f. ø. D. N. (. ). O. 1. w. 3. U. T. /. 2. R. 5. 0. P. A. F. L. 8. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.