Cremet kaffe-/chokolade dessert a la Tiramisu
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ½ dl mandler – gerne opblødt
  • natten over (evt. glutenfri havregryn)
  • ¾ dl pekannødder eller
  • paranødder
  • 6 dadler uden sten eller 3
  • friske medjool dadler uden sten
  • 2 ½ dl kokosmælk – gerne
  • økologisk Blue Dragon eller Santa Maria Thai kokosmælk
  • 2 ½ spsk. agavesirup eller
  • kokospalmesukker
  • 1 ½ dl kokosmælk – gerne
  • økologisk Blue Dragon eller Santa Maria Thai Kokosmælk
  • 2 spsk agavesirup eller
  • kokospalmesukker
  • . 24 stk
  • 100 gram rismel

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.