Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Grønt (eksempelvis) - alt skåret i små tern. Bland dressingen og smag den til evt. Snit rødløg, gulerødder og peberfrugter i tern vend dem i dressingen
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Til risene serveres cremefraichedressing. Se opskrift under dressinger. 8 kyllingelår1 lille dåse tomatpure1 stort fed knust hvidløg1 spsk brun farin1 spsk sirup½ spsk balsamico edikke2 spsk oliesalt og peber1 stort løg1 sort rødløg1 stor rød snack peber3 store gulerødder6 dl vand3 dl parboiled ris1 boullionterninglidt saltBarbecuemarinaden røres sammen
-. S. t. e. n. b. i. d. r. o. g. a. f. h. l. s. v. u. V. k. m. p. æ. D. j. ,. å. ø. (. 4. ). 1. 5. ½. 2. 3. 0. H. F. c. 8. %. L. y. R. K. P. 6. 7. A. é
Dressing. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt, peber og sukker. Hæld dressingen over grønsagsblandingen og bland det hele godt og pynt med nødder og persille
Læg det derefter i et fad - gerne så lidt af bagepapiret kommer op ad kanterne. Når fisken er i ovnen, hakkes resten af dilden, og blandes i cremefraichen, som du har pisket luftig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.