Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra, og kom pastaen op i gryden. 1250 g friskpasta. 1Til 2 personer 2 laksefileter lidt citronsaft salt peber 1 løg 2 fed hvidløg olie 200 g frossen spinat 1/2 dl vand 2 dl madlavningsfløde 250 g friskpastaFremgangsmåde
friskpasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g friskpasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Cordonbleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Aftenens meget, meget simple – men yderst velsmagende – pastaret. 6 sekunder eller hvor lang tid du nu er om at åbne en pakke pasta. 1 pakke friskpasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kog pastaen aldente i letsaltet [. 1 pakke friskpasta
D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
For mig er der ikke meget, der slår en skål god, friskpasta med hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Denne pastasovs med friske små tomater er en af de helt klassiske. friske små tomater. Lige meget hvilke tomater, du kan få til din pastasovs, så skal de være dybrøde og bløde at mærke på
Anret pastaen med kantarelsaucen, små stykker af serranoskinken samt frisk timian. Jeg har udnyttet mine forældres krydreurtehave og brugt både frisk persille og timian derfra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.