Bland mel, havregryn, salt, bagepulver og krydderier og pisk det i dejen. Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Disse vidunderlige og lækre cookiesmed peanutbutter ogmørk chokolade smager helt vildt godt. Jeg har ernæringsforbedret mine cookies ved ikke, at tilsætte sukker, men i stedet har jeg anvendt Sukrin Gold til at søde med
Kom dem i en skål sammen med sigtet mel, salt, natron og kanel. hakket mørk chokolade. havregryn. Rør vanilje, æg og citron i og rør derefter de tørre ingredienser i
Disse cookies har en fyldig smag og er let klistret og bløde. De kan også laves med fx hasselnødder. Til sidst hakkes chokoladen ogmandlerne groft og æltes ind i dejen, som er godt sej og klistret
Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
De er nemme at lave og holder sig godt i en lufttæt kagedåse. Disse store småkager medmørk chokolade er farlige at have stående i skabet - de forsvinder hurtigt
Vidste du, at mørk chokolade indeholder flavonoider, som er antioxidanter, der gavner den kognitive funktion, indlæring og hukommelse og modvirker blodpropper, kræft og demens
Derudover er det kun sødet med modne bananer og lidt akaciehonning, krydret med kanel og vanilje og fyldt med store stykker af mørk chokolade og grofthakkede, ristede mandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.