Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
De lækre cookies er fyldt med mørk chokolade, hasselnødder og lakrids. Jeg hygger mig meget med at bage og denne gang blev det til lækre cookies fyldt med gode sager
lakridspulver. 2 tsk lakridspulver. Opskrift til ca. 20 stk. 50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en banan mere)
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. 2 tsk lakridspulver. Mas dem flade med hånden (til de er ca 0,5-1 cm høje) og bag i ca. 2 tsk lakridspulver
De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
Report this adMake the cookies. With a small biscuit cutter, cut out cookies and place on a cookie sheet lined with parchment paper or a silicone liner
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. ) Jeg kan afsløre at dette skift allerede skete, da de kære cookies havde være kort tid i ovnen, og duften af banan, chokolade og lune mandler langsomt begyndte at sprede sig i lejligheden - ja faktisk helt ud på altanen, hvor jeg sad i mellemtiden
Disse vidunderlige og lækre cookiesmed peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. Dejen er gylden, hvilket også giver disse cookies deres karakteristiske brune farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.