Tilsæt æg, banan, sukker, smør og vanilje til en foodprocessor. Jeg er gået hen og blevet ret vild med de her banan oghavregrynscookies, som også er smækfyldt med chokoladestykker
Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. Gerne med et glass iskoldt mælk til - naturligvis på altanen i det gode vejr
Der var ikke så meget tvivl om, at jeg måtte hjem og finde ud af at lave en lige så lækker omgang bløde og chewy cookiesmedhavregrynog masser af rosiner og valnødder
Det blev til en omgang super nemme og velsmagende cookies som er rigtig gode at have med på farten, da de ikke bliver bløde ligesom traditionelle småkager, men bevarer deres lidt seje konsistens lidt ala amerikanske cookies
Disse cookies er nemme og hurtigt bagt, og kan holde sig i kagedåser en uges tid. Efter en længere bagepause grundet en lille ny i familien, fik jeg idag bage-overskuddet tilbage, og det skulle selvfølgelig udnyttes på denne regnfulde lørdag
Jeg har puttet nogle tørrede tranebær i, men næste gang tror jeg at jeg vil putte noget meget mørk chokolade i (Både Ida og jeg er enige om, at man aldrig må blive fanatiske med sådanne ting – Hvis man har lyst til lidt chokolade i sine cookies, så er der bare med at gøre det
Faldt over denne opskrift den anden dag og måtte bare afprøve den. 1) Blend bananer og dadler til puré. 2) Tilsæt æg, olie og vanillepulver. 3) Bland husk, kakaopulver, bagepulver, kanel og salt - rør i dejen. 5) Sæt dejen på en bageplade beklædt med bagepapir med to spiseskeer
Skøn opskrift på luftige og lækre cookies. Kagerne bliver mere faste jo længere tid de køler af, men det er meningen, at kagen er en af de blødere cookies
Men i min frygt for at der ikke var nok æblekage bagte jeg også lige noglecookies. Idag skulle jeg have kage med på arbejde og efter en hård kamp mellem roulade og gammeldags æblekage vandt sidstnævnte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.