Om varme nætter og grillaftener med det hele. Fordel grøntsagerne i en stor skål – gerne med låg til. Coleslaw er det ultimative tilbehør og kan spises til ALT
Tag den hjemmelavede eller en købt mayo, bland den med eddike og sukker. Den er lavet på hjemmelavet mayo, som tager to minutter at lave med en stavblender
Rist eventuelt nødder eller kerner på en pande og drys over coleslawen. Bland den medcoleslawen. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver, eventuelt med en kartoffelskræller, så de bliver helt fine
Der er lidt frit valg med hensyn til kåltypen. Skræl og riv gulerødder og hak kålen fint. Bland de resterende ingredienser til en dressing og vend gulerod og kål i
Med en hjemmelavet coleslaw er det let at få spist noget af den sunde hvidkål. Yoghurtblandingen blandes med hvidkål og guleroden i en skål, der stilles i køleskabet og trækker mindst et par timer inden servering
sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker. salt og peber. 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid. 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
Drys kålen med salt og sukker og kram den godt. Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen. Rør yoghurtmed mayonnaise, sennep og hakkede krydderurter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.