D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Her får i lige en fantastisk opskrift på "sønderrevet svin". -) Dette er bare en himmerigsmundfuld. Det er en amerikansk specialitet og den lyder meget mere kompliceret end den egentlig er, men den er faktisk ret god som gæstemad da det meste kan laves på forhånd, og kødet egentlig passer sig selv når først det er sat i ovnen - så der er egentlig kun at sige - "SÆT IGANG"
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulled pork" burger med pommes frites. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
PULLED PORK I WRAPS MED COLESLAW. Forrige weekend lavede vi pulled pork af et godt stykke gris i form af en nakkefilet og det blev serveret i nogle wraps med en lækker sprød coleslaw
Pulled pork er virkelig blevet populært de sidste par år. Man kan stor set købe pulled pork/-chicken/-beef i alle supermarkeder, men der er intet der slår den hjemmelavede udgave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.