Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Vi spiste kylling i karrymed ris og en masse knavegrønt. Man kan med fordel lave en ekstra stor portion og fryse halvdelen ned til en dag man kommer sent hjem
I denne opskrift er det den klassiske gule kylling i karry som har hovedrollen serveret med ris og en lun nordisk inspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
Steg ingefær, forårsløg ogkarrymed et øjeblik. Det nemmeste er at man starter med at have alle tingene klar og snittet inden man går i gang ellers kan der godt gå lidt tid inden maden er færdig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.