Vikl to skiverbacon om hver kyllingefilet. Hæld mornaysaucen over, og læg kyllingefileterne ovenpå. over på grill de sidste to minutter, hvisbaconenikke er gylden, men pas på, at den ikkebliver brændt
i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. E. n. k. e. l. h. v. r. d. a. g. s. m. ,. o. p. y. f. ø. t. ". u. F. -. å. 2. 0. ♫. ♪. T. 4. 3. 1. b. c
For variation lavede jeg forleden denne her, med hvidløgog en masse frisktimianogbaconsvøbt uden om - det bliverikkesidste gang - nøj hvor smagte den godt
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost ogomviklet med bacon. Kyllingebrysterne skæres ca. Fyld godt med ost iogvikle derefter et par skiverbacon om således at osten lukkes godt inde
Rens kyllingen, gnid den indi salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Husk at hviskyllingen er ved at blive for brun så kan man lægge et stykke staniol over den
Bacon svøbes omkring peberfrugterne og de grillestilbacon er sprødstegt. Den frække udgave så fyldes der lidt creme ost indi peberfrugterne indenbacon svøbes omkring
kylling er en alt for overset kødsspise, og det ender for det meste "bare" som en lørdagskylling med pomfritter, og det er da syn, når der er så mange mulighederi det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.