Nyd den med din yndlingstoppin. Denne udgave er lavet på havregryn og er et super lækkert alternativ, hvis man syntes at ens havregrød er blevet lidt for kedelig
Havregrynene med mælk har fået en varm overhaling. Derfor har jeg skudt havregrødssæsonen i gang igen. Jeg varierer min grød lidt fra dag til dag, for jeg elsker at eksperimentere med nye smage
For sammen med din sunde og mættende havregrød får du samtidig indtaget en god portion frugt - og sidst men ikke mindst, så er grøden her jo også lavet i bedste "stop spild af mad" ånd
Giv din sædvanlige havregrød et spændende tvist. Giv din sædvanlige havregrød et spændende tvist. Posted on October 24, 2014 by Maiken Larsen in Morgenmad
Derfor har jeg denne morgen valgt at lave en pink havregrødmed blåbær. Jeg har længe fået en dejlig mættende smoothie til morgenmad og det er jo godt med lidt forandring ind imellem
I vinterhalvåret plejer jeg at spise havregrød, som vist på billedet, lavet med mælk og lidt salt. I sommerhalvåret spiser jeg gerne havregryn med mælk eller yoghurt naturel og frugt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.