Jeg legede med appelsinkage opskrift til cafe cobra og den her blev temmelig vellykket. Super fin balance mellem sødme og bitterhed, som jeg er helt vild med
I dag stod eftermiddagen på hygge med dejlige venner. Til den anledning havde jeg bagt en kage, som jeg fik opskriften på af min bedste, da jeg var sneet inde med hende i januar
Dog er jeg vild med smagen af appelsin, da den er mere mild og rund i kager. For at fuldende appelsinernes frisk smag har jeg toppet kagen med lækker marengs lavet af kikærtevand – jeps, ikke-hvider, aquafaba etc
Dejlige, friske citroner fyldt med C-vitaminer og antioxidanter … blandet med sukker og smør og en masse, der er knap så fyldt med gode sager, men som tilsammen med citronerne giver en smagfuld kage
Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af. Ihvertfald har jeg bagt både brød, scones og citronkage - sidstnævnte var en klar vinder i smagstest, og nu på andendagen er den stadig lige så svampet og lækker som da den kom ud af ovnen
Citronkagemed citron icing. Citroner er sure og guleCigarer er fulde af røgCharlotte er cyklet til Thulemed to kasser øl og et løg,så hun har nok tabt sig en smule
E. n. s. y. r. l. i. g. u. k. e. b. ø. d. a. m. J. t. o. v. f. ,. å. j. p. æ. h. c. D. é. O. -. S. L. T. I. 1. 3. 0. 5. 2. ½. G. C. (. ). B. 7. H. R. N. /. K. M. ". A
E. n. l. æ. k. e. r. ,. o. g. i. d. t. a. s. p. m. c. u. h. f. b. S. å. A. (. &. ). 1. 2. 0. I. 3. 8. ø. v. j. F. T. 7. 5. °. C. B. U. K. R. H. -. 4. V. y. P. N. 9. 6. g l
Citronkage. Pisk den revet marcipan med sukker, smør og citronskal. Bring fløden til kogepunktet, og hæld det over chokoladen lidt ad gangen, mens du rører i midten af skålen med en dejskraber
Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
Desuden synes jeg, at den ser flot ud med siruppen på toppen, fordi den får et vådt look og citronskallerne gør overfladen ujævn og lidt mere intressant end en glasur eller blot almindelig kageoverflade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.