Citronbagte rodfrugter med perleløg og oliven
Anne Naturglad
Anne Naturglad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer)
  • 250 g kartofler
  • 2 persillerødder
  • 2 gulerødder
  • 10 små perleløg
  • citron
  • 1 spsk citronsaft
  • salvie (tørret, da jeg ikke havde frisk)
  • salt og peber
  •  
  • Bønnesalsa med sorte bønner
  • (3 personer)
  • . 40 g tørrede sorte bønner
  • 100 g tomater
  • ½ rød chili
  • ½ bdt koriander
  • ½ rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • saft af en halv limefrugt
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.