En god velbrygget kop kaffe er en fantastisk og helt uundværlig ting - Dog kan en varm sommerdag godt kalde på en lidt mere kølig forfriskning og i så tilfælde, kan jeg ikke komme på noget meget bedre end et glas iskold Iced coffee
Igår lavede jeg en variation over en Insalata Caprese. Jeg kom cherrytomater på en varm pande med lidt olivenolie, og da de havde taget varme kom jeg lidt balsamico over, som jeg lod koge ind
4 dage tilbage. Dagens opskrift er lidt en blanding af en milkshake, proteindrik og smoothie. Alt i alt giver den en dejlig smag af jul, da den krydres med kanel og vanille
Danish Christmas rice porridge. I was recently invited by Nespresso and Kokkedal Castle to create a dessert recipe – only condition was of course that it had to contain coffee
1. søndag i advent. Jeg ELSKER julen, og jeg bliver aldrig nogensinde for "gammel" til den. Det er nok også derfor jeg i tre år nu, har fejret julen, med at give jer en julekalender med sundere julegodter
Join and stir 1. 5 cups of melted butter 2 cups of sugar 2 teaspoon vanilla 4 eggs Mix 5 flour cups, 2 teaspoon salt 2 teaspoon baking powder Slowly add these to first ingredients list Knead dough and split it into 3 pieces leaving it to cool down for 45 mins - 1 hour
nutella-havregrød (lavet i et næsten tomt nutella glas), toppet med banan og hakkede hasselnødder. skyr-havregrød toppet med kokosmel, ananas og hakket mynte
Variation over den klassiske enebærgryde. Posted on 31. januar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Min far var altid meget stolt over, at han kunne lave Karolines enebærgryde
En bund med brunkager, fyld med kanel og chokoladetoppet. En cheesecake som smager af jule. Kiksebunden er med en blanding af digestive kiks og brunkager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.