Chorizomedkarameliserede lø. Nye, danske kartofler smager bare godt. Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden
Dagens opskrift er rigtig god som tilbehør til nogetmed lam, f. Serveres med. Man kan selvfølgelig også bruge det som tilbehør til almindelige frikadeller eller til frikadeller uden kød
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Hæld vandet fra kartoflerne, sæt gryden tilbage på blusset og lad dem dampe tørre et øjeblik. Det blev så godt, at jeg godt kunne finde på at ‘glemme’ noglekartofler i skuffen en anden gang – eller endda at lave mos af helt nyekartofler…
Vend kartoflernegodt i olien og salten, hvorefter solsikkekernerne spredes ud på bradepanden. Der findes ikke noget bedre end ovnbagte nye små kartofler, krydret og vendt med Tangpesto fra Nordisk Tang
Den aflange "kartoffel" der slet ikke er en kartoffel, men en rodfrugt, med den karakteristiske laksefarve kan bruges til bagværk, som mos, som alternativ til den almindelige kartoffel, eller som her som rigtig lækkert tilbehør, hvor de søde kartofler er karamelliseret sammen med løg, ahornsirup og sherryvineddike
Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. Nyekartofler kan ogsåandet end koges . -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
Og du kan sagtens toppe medandet. Hæld vandet fra og dup kartoflerne af i et viskestykke. Pizza med pesto, kartofler, løg og gedeost / Blomkålspizza med serrano, pesto og oliven / Pita pizzaer
Kom kartofler i en skål sammen med persillepesto og rør det godt så kartoflerne er dækket. Drys til sidst med mandler og server salaten til lidt godt fra grillen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.