Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Opskriften på disse brownies har vi fået lov til at dele fra Femme Foods blog. Brownien er SÅ lækker, og en god teaser på, hvad I kan vente jer af lækre opskrifter fra Femme Food bogen, der indeholder opskrifter på måltider, desserter og snacks uden mælk, gluten og hvidt sukker
Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
Bræk chokoladen i små stykker og opvarm sammen med margarine til det er smeltet. Og for første gang kan jeg spise brownies, uden at kagen lander som en tung mursten i min mave
Melet er erstattet med mandler og hasselnødder, der er blendet til mel, og derudover er der skåret væsentligt ned på sukkeret og kagen får i stedet sin sødme fra banan, kokosmel, kokosolie, ren vanilje, kakao og mørk chokolade
over browniebunden og sæt på køl. Lad den køle HELT af inden du hælder moussen på. chokoladen er smeltet tilføjes olien og det røres til en ensartet masse
Moussekage på browniebund med appelsin, blåbærog ribs (Emilies moussekage). Hæld cremen over på en flad tallerken, dæk overfladen med husholdningsfilm og sæt til afkøling
H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. a. l. v. ,. m. ø. '. S. h. B. d. c. 1. 6. -. 2. 4. æ. g. (. b. u. ). 0. 5. 3. 7. %. K. T. 8. P. D. M. y. A. N. I. G. s l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.