Jeg har pyntet tærten med nogle hakkede salt/chokolademandler fra AXOCO, men lidt flagesalt, hvid chokolade eller crunch efter din smag vil også gøre sig godt – og så sammen med en god kugle is
Hvis du tilfældigvis lige har nogle dragerede farverige æg liggende i skuffen, så bruger du da bare dem – men de her chokolademandler, fra Favorina, synes jeg nu også gør det meget godt som små æg i rederne af frosting ovenpå kagerne
100 g mandler100 g paranødder100 g pif paf puf - eller puffede ris200 g havregryn eller andre flager50 g hørfrø50 g sesamfrø50 g solsikkekerner1 - 1½ dl honning½ dl sirup1,5 dl peanutbutter0,5 dl kogende vandlidt mørk chokoladeMandler og nødder hakkes groft i foodprocessoren – og blandes med havregryn og frø
Disse lækre chokolademandler er nemme at lave her til decemberhyggen. -). 75 gram mandler. lækker mælkechokolade fra Callebaut (ved ikke lige hvor meget jeg brugte
mørk chokoladeMandlerne kværnes til helt fint mel i en kaffekværn. Havde ofte tænkt på, at jeg snart måtte se at få afprøvet stødt lakridsrod i mine kakao-kugler - men ak det var blot blevet ved tanken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.