Chokoladekage med rødbeder
My Mommy's Corner
My Mommy's Corner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 æg og
  • 250 gr sukker piskes luftigt og skummende.
  • 2 dl vindruekerneolie eller lignende olie uden smag, hældes i i en tynd stråle under piskning.
  •  
  • Bland alt det tørre
  • 100 gr kakaopulver
  • 200 gr hvedemel (Hvis du bager glutenfrit, så brug 65 gr boghvedemel, 50 gr majsmel, 85 gr rismel og 6 gr HUSK)
  • Korn af 1 stang vanilje eller 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk ingefær
  • 1 knivspids salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 gr rå revet eller fint-hakket rødbede i sammen med
  • 100 gr grofthakket chokolade (75 % kakaoindhold og evt mælkefri/laktosefri)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.