Chokoladekage med karamelcreme
Olgas
Olgas
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kagen
  • 140 g blødt smør
  • 270 g hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 110 g hakket mørk chokolade
  • 2 spsk kaffe
  • 3 dl kogende vand
  • 500 g mørk farin
  • 150 ml cremefraiche
  • 2 store æg
  • Cremen
  • 60 ml vand
  • 120 g sukker
  • 160 ml piskefløde
  • 130 g sukker
  • 6 pasteuriserede æggehvider
  • 1 knivspids salt
  • 450 g smør, skåret i små tern
  • 1 tsk vanilie
  • Karamel 200 g sukker
  • 3 spsk vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.