Pynt med det resterende Daim ogkaramelsauce. Tag en en stor bradepande (dyb bageplade) og læg bagepapir i, hvorefter bageristen med kagen lægges oven på
Enten er de blevet for hårde, for bløde, for grynede eller for klistrede og drømmen om de perfekte karameller var næsten opgivet - men så opdagede jeg denne ualmindeligt nemme og hurtige opskrift som gav en portion helt perfekte flødekarameller toppet medkaramelog dyppet i belgisk Callebaut chokolade
Kagen består af en bagt chokolade mousse i bunden, et lag abrikos marmelade( eller i dette tilfælde karamelsauce), og er derefter toppet med chokolade mousse
Server gerne med en god vanilleis og lidt hindbær coulis. Fordel karamellen jævnt over kagen, og prik eventuelt hul ned til kagen, så lidt af karamellen kan trænge ned
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. Det er super nemt og hurtigt, og så smager det rigtig godt
Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Opskrift på chokoladekagemed dadel, banan og kokos. kagen på billederne er lavet på en halv opskriftog pyntet med frisk mynte, sukrin melis, kakao og blåbær
Og der er brugt rigtig chokolade – ikke nogetmed kakaopulver her. Mælk (der er ikke mælk i opskriften herunder) kan udskiftes med et sojaprodukt eller kokosmælk – det giver en dejlig smag
For en firkantet form med bageparpir og hæld karamellen over i. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Det er faktisk mest fordi den her chokoladekagemed kakaomælk har bedst af at stå lidt, inden man sætter tænderne i den, og så er fredag jo for sent at gå i gang…
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend havregryn og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor
Pisk blommerne sammen med den smeltede chokolademasse og rør også vaniljeessensen i. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.