Smager himmelsk lun, medvaniljeis. Opskriften på den helt fantastiske tærte. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmed mørk chokolade i, på toppen
Men den kan bruges til absolut alle kager, isærhvis de indeholder chokolade. L piskefløde. Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på
Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af mine fingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokolade og karamel, og ikke er bange for at få fedtet fingre
Denne gang dog med et lille twist, for i stedet for den klassiske vanillefrosting, jeg som regel bruger sammen medchokolade cupcakes, besluttede jeg mig for at lave en lækker karamelfrosting og en lille karameloverraskelse indeni
Rå chokolade/kakao er et super food med masser af gode egenskaber. Fyld derefter iscremen i en enliters form med låg, eller fyld iscremen i en isterningebakke
Imens piskes resten af sukkeret med æggehviderne. Når sukkervandet er blevet varmt hældes det i en tynd stråle i æggehviderne imens der piskes kraftigt
med denne lækre dessert, som vi nød igår aftes. ekstra mørk chokolade eller som jeg, mandelsplitter. Desserten var dog virkelig tung og hvis man ikke var ordentlig mæt efter aftensmaden, ja så blev man det da
karamel koges op til en passende konsistens og køles af. tempereret mørk chokolade 55 %. kommes en engangs sprøjtepose klar til at fylde chokoladen 0,4 dl
De bliver bedst hvis de laves dagen i forvejen og pyntes lige før de skal spises. Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvid chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.