I lørdags havde vi besøg at to af vores gode venner (og deres utroligt søde hundehvalp). Der skulle hyggebages kage, drikkes vin i solen og spises en masse god mad
Jeg laver ofte denne herlige italienske grøntsagsret, der meget simpelt består af aubergine (melanzane), parmesan (parmigiana), en god tomatsovs og mozzarella
Pollo alla porchetta. Så skulle testen stå. Ville det overhovedet være muligt at ramme noget, som smagsmæssigt var blot i nærheden af Rosannas rosmarin-kylling, som hun tilberedte for os mens vi var i Umbrien
Efter middagen med gårsdagens kylling (se opskrift). var der rester og stadig masser af kød på skroget, og dette kød skulle ikke gå til spilde så derfor blev det til en lækker kyllinge salat
Jeg havde et stykke bacon liggende i køleskabet fra sidste uges Carbonara, og det var altså årsagen til, at noget lignende også skulle på denne uges madplan
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Chokolade er altid et hit… i hvert fald hos mig. I nogle perioder mere end andre. Ofte hvis man bager en kage med kiksebund, bruger man smør og digestive kiks, eller lignenede, og jeg er bare ikke fan af konceptet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.