Der har ikke været ret meget jule-guf-inspiration på bloggen i år og det skyldes ganske enkelt, at jeg ikke har haft “rigtig” tid og overskud til det og ikke mindst, at jeg ikke er særlig glad for marcipan (og nå ja så skyldes det også, at jeg fik en fantastisk ide om at lave hvid chokolade med lakridssmag, men det blev ikke en succes som er værd at blogge om
- og du må bare prøve demOpskriften er lavet med inspiration fra Amo's julebagebog, meeen der er ændret lidt i den oprindelige opskrift, da jeg lige synes de skulle have et pift
At lave hyggelige ting er lige noget for mig og her sidst på eftermiddagen lavede jeg bountybarer. Sådan nogle lækre hjemmelavede bountybarer passer lige til en god kop kaffe og nu må vi se hvor længe de holder
*** GLÆDELIG JULEAFTEN ***. I dag slutter årets julekalender, og den slutter med et brag af en nytårsdessert - to sunde udgaver af GELATO-IS uden tilsat sukker
Tip til intens choko-orange smag. Så får du helt sikkert en mere intens choko-orange smag. Et af mine egne skridt på vejen til et sundere liv er at få flere grøntsager indarbejdet i min kost, foruden alt helst skal være naturlige råvarer og så smage godt
Tip til intens choko-orange smag. Så får du helt sikkert en mere intens choko-orange smag. Et af mine egne skridt på vejen til et sundere liv er at få flere grøntsager indarbejdet i min kost, foruden alt helst skal være naturlige råvarer og så smage godt
Vi blev først budt på en skål varm Matcha te, derefter iceed Matcha ginger apple juice, økologiske flødeboller og bountybar fremstillet ud fra den sunde grønne japanske te
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.