ansjoser, ansjospasta, ansjossauce, blæk, blæksprutteblæk, løg, løgsauce, spaghetti Antal personer. Tilsæt så ansjoserne og lad det koge lidt ind, inden blækken tilsættes sammen med den kogte spaghetti
Drys med salt. Ingredienser500 g flæsk i skiver3 stk store løg1 spsk smør2 dl bouillon2 dl mælk2 spsk hvedemel2 spsk finthakkede persilleSådan gør du 1 Læg flæskeskiverne på en rist med en bradepande under. 8 Tilsæt persille, kog saucen op og smag til med salt, peber og sukker. 9 Server det stegte flæsk medløgsauce, kogte kartofler og godt brød
Normalt forbinder man ikke fisk med brun sauce, men det passer faktisk forrygende til denne ret. Læg fiskebøfferne i et fad, og drys dem med groft salt
FremgangsmådeHak persillen fint, tilsæt den og kog med et par minutter. Ingredienser til løgsauce. Hæld bechamelsaucen over, og enten blend den sammen med en stavblender, eller pres den igennem en si
Fiskebøffer medløgsauce Brug tykke stykker fisk, som torsk, filet royal eller andet. Rul fiskefileterne stramt om persille og kørvel – fra halespidsen og med skindsiden indad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.