1 ds chilibønner, drænet - kan erstattes af sorte kogte bønner eller flere kidneybønner. Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >> Varm olien i en sauterpande eller en gryde
Tilsæt reven gulerod og chilibønner inklusiv sovsen, som chilibønnerne ligger i. 500 g champignoner 1 løg 200 g reven gulerod 3 dåser chilibønner 1 dåse tomatkoncentrat en stor håndfuld frisk basilikum, hakket
(Til denne ret brugte jeg chilibønner fra “Bon Apppetit” i karton som kan købes i butikker fra Dansk Supermarked) Hæld bønnerne i en skål og blend dem med en stavblender til en næsten ensartet masse – den behøver ikke at være helt cremet
2 dåser kidney bønner (jeg bruger en omgang chilibønner og en omgang normale kidney bønner i vand). 2 dåser kidney bønner (jeg bruger en omgang chilibønner og en omgang normale kidney bønner i vand)
(til 4 personer)Fyld til tortillas6-700 g hakket oksekød2 dåser hakket tomater1 dåse tomatpuré2 spsk brunt farin2 hakkede løg1 hvidløgsfed2 dåser chilibønner2 røde chilier1 tsk Cayennepeber (alt efter hvor krydret, du foretrækker retten)salt og peberOlie til stegning1 pakke store mexicanske tortillasTilbehør. 1) Pil og hak løg og hvidløg2) Skyl, rens og hak chilierne i små stykker3) Varm olien op i en stor gryde og svits løg og chili - de må ikke tage farve4) Tilsæt herefter det hakkede oksekød, og svits det til det tager farve5) Tilsæt herefter tomatpuré, hakkede tomater, brun farin og cayennepeber, kog det hele op, og lad det herefter simre i 10-15 minutter6) Tilsæt til sidst chilibønnerne og varm hele retten op7) Mos avocadoerne sammen med lidt cayennepeber og creme fraiche med en stavblender til en fin guacamole8) Server chili con carnen rygende varm sammen med varme tortillas og tilbehør
Tilsæt chilibønner og majs og kog godt igennem. koriander1 karton/dåse chilibønner200 g. De fleste af os kender burrito'en med kylling eller hakket oksekød, men den kan faktisk også laves i en vegetarisk/vegansk udgave, uden at det tager noget fra smagsoplevelsen
2 dåser chilibønner. 6) Tilsæt til sidst chilibønnerne og varm hele retten op. 2 dåser chilibønner. Denne ret er en, som jeg ofte laver, når jeg ikke har den helt store energi til at stå i køkkenet, og når det gerne må gå lidt hurtigt
Jeg brukte hermetiserte chilibønner i denne retten, en utgave med røde kidneybønner i chilisaus. Bland sammen boksen med chilibønner, kokt ris og en neve hakket koriander -og ha det hele i en ildfast form
1 ds chilibønner. Hvis vejet ikke er til at grille, må man jo holde varmen omkring en dejlig gryderet. Og fryser du rigtig meget, kan du komme ekstra chili i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.